Zdraví je přeci to nejdůležitější co v dnešní době máme a co si musíme hlava nehlava chránit. Apple poslední roky hodně na zdraví svých uživatelů hledí a určitým způsobem chce právě díky aplikacím k lepšímu zdraví alespoň pomáhat a umožnit lidem, aby na svoje zdraví hleděli, sportovali a celkově se o sebe starali. Jedná se o velmi hezký krok ze strany Apple a následně je to na každém z nás, kdo s tímto jak naloží.

(obrazek)

Po oficiálním uvolení iOS 9.3 které bylo ihned po oficiálním Apple Eventu dne 21. března 2016 se hodně mluvilo o Nočním režimu, který společnost Apple integrovala do samotného systému. Nicméně na druhou stranou prošla i několika změnami i aplikace s názvem Zdraví a Aktivita. Jedná se o aplikace, které zaznamenávají Vaši denní aktivitu právě díky Apple Watch a s příchodem nové verze operačního systému iOS je používání daleko snadnější a ovládání a celkové statistiky o poznání lepší a přehlednější.

V aplikace se nachází 3 záložky - Historie, Cvičení a Úspěchy. Jedná se o novinky, kde například v Historii zobrazuje sama aplikace celkový kalendář s přehledy o denních aktivitách uživatele - takže dokonale přehledně vidíte všechny spálené kalorie, ale také třeba počet neprosezených hodin a třeba i délku samotného cvičení. Jedná se o dokonale přehledné zobrazení, které máte ihned na očích.

Druhá záložka, tedy záložka Cvičení obsahuje přehled tréninků, které jsou synchronizované pomocí Apple Watch a nyní je možné všechny tyto tréninky prohlížet a analyzovat pomocí iPhone, což je daleko přehlednější a lepší než na miniaturním displeji Apple Watch.

V poslední záložce, tedy záložce Úspěchy se nic nezměnilo a zůstala zachovalá.

V aplikaci s názvem Zdraví se nově zobrazují záložky jako je Kondice s podzáložkou Zdravotní data, což je nová položka pro aktivitu, cvičení a minuty cvičení, které se sami synchronizují s Apple Watch hodinkami.

13.04.2016