Dne 27.04 zavřeno

Apple Watch hýbou poslední měsíce celým světem a lidé pro ně jak na běžícím páse vyvíjejí aplikace, rozšíření, ale i takové drobnosti jako jsou nové náramky a další věci, které si zcela jistě oblíbíte. Jedná se o hodinky, které jsou jednoznačně nejmodernější a nejvíce trendy v posledních měsících, což čísla ohledně prodejnosti jistě prozradí.

Na výběr jsou zde dvě možnosti a to buď větší, 42 milimetrová verze, kterou nejčastěji využívají právě muži, nebo menší verze, která má milimetrů 38 a tím pádem se hodí více pro ženy. Nicméně to není pravidlo a záleží pouze a jenom na Vašich preferencích a na tom, co budete jenom chtít.

(obrazek)

Bezpečnost je rozhodně na první místě, takže je například na iPhone k dispozici kódový zámek, ale také přihlášení pomocí snímání otisků prstů, což je naprosto dokonalá záležitost, kterou si bleskově oblíbíte a na nějaké zbytečné a nesmyslné kódy a čísla zapomenete a budete se přihlašovat jenom a jenom pomocí otisku nějakého z našich vybraných prstů.

Jestliže jste majitelem Apple Watch a chcete ho chránit také kódovým zámkem jako například na zmiňovaném iPadu nebo iPhonu, stačí najít v nastavení Watch - Kód - Zapnout kód.

Následně jste dvakrát vyzváni k napsání čtyřmístného číselného kódu a následně je všechno v pořádku a nikdy se do Vašich Apple Watch nikdo nedostane, tedy pokud mu záměrně neřeknete číselný kód.

Jedná se o drobnou bezpečnostní věc, kterou rozhodně můžete využít a nic tím neztratíte, naopak. Apple Watch je bezesporu dokonalé zařízení, které si alespoň vyzkoušejte, nicméně jak jej jednou zkusíte, nebudete je chtít sundat z ruky, což zcela jistě pochopíte.

28.03.2016