O aplikaci WhatsApp jsme si zde již několikrát psali - jedná se o moderní platformu pro komunikaci mezi přáteli, která poslední dobou dostává poměrně hodně velké aktualizace, hodně modernizace a je vidět, že samotní vývojáři chtějí aplikaci WhatsApp někam posunout a rozhodně mají ještě velké plány.

(obrazek)

Podle posledních zpráv a již uniklých informací testuje aplikace WhatsApp také i videohovory, které přijdou snad co nevidět, jelikož by se jednalo například o přímého konkurenta pro Facetime, což je funkce, která je přímo od společnosti Apple. Apple má tedy pro posílání iMessages a konkurent je právě aplikace WhatsApp. Konkurence je rozhodně zdravá a proto je potřeba se ji věnovat, navíc díky konkurenci můžete zlepšovat svoje služby a produkty, takže se jedná rozhodně o pozitivní věc.

WhatsApp chce tedy proniknout na pole videohovorů, což je rozhodně dobře, jelikož zde bude další aplikace na výběr pro lepší možnosti se dostat až k zákazníkům a zvolit si možnost, která jim nejlépe vyhovuje a jsou s ní nejvíce spokojeni.

Mezi poslední aktualizace aplikace WhatsApp patří zcela jistě šifrování zpráv, ale také překlopení mobilní aplikace na aplikaci desktopovou, kde si můžete aplikaci pohodlně používat i na svém zařízení se systémem OS X nebo klidně i Windows.

Videohovory jsou všeobecně mezi samotnými uživateli poměrně hodně oblíbená věc, díky které dokonale šetříte celkově čas a máte u toho volné ruce. Jedná se o komunikační formát, který je moderní a hlavně má dokonalou budoucnost a právě proto se WhatsApp rozhodl ho aplikovat i do svoji aplikace. Rozhodně se jedná o dokonalý a pozitivní krok, který dovede aplikaci k ještě lepším výsledkům, ale hlavně také k celkově větší oblíbenosti.

16.06.2016