O aplikaci WhatsApp jsme si zde psali již několikrát. Novinky jsou poměrně výrazné a hodně lákavé - je zde nádherně vidět, že se jedná o aplikaci s potenciálem a jistou vizí, což je rozhodně dobře, jelikož lidé si těchto okolností všímají a aplikaci dále a dále doporučují.

Posledně jsme psali o tom, že aplikace WhatsApp bude mít jednu senzační novinku a to v podobě videohovorů, které budou aplikované přímo v aplikaci. Budete si moci tedy s kamarády nebo přáteli volat díky videohovorům přímo v aplikaci WhatsApp, což je jednoznačně dokonalé v každém svém směru.

(obrazek)

Tato funkce bude rozhodně přímo konkurovat funkci FaceTime, kterou má Apple na svých zařízeních již poměrně hodně dlouhou dobu. Uvidíme jak si aplikace s touto výraznou a hodně zajímavou novinkou povede – na druhou stranu je zde i další novinka, která bude opět revoluční.

Jedná se o to, že by se v budoucnu mohla pomocí aplikace WhatsApp sdílet hudba mezi Vašimi přáteli a kamarády. Tato funkce a celý koncept je zatím mimo, nicméně vývojáři o tom začínají přemýšlet a chtějí tuto funkci jednoho krásného dne spustit a uvést na trh.

Poslední měsíce je WhatsApp skvělým nástrojem pro rychlou, efektivní a hlavně příjemnou formu komunikace s okolním světem a i statistiky tomu napovídají, jelikož každý týden jsou noví a noví uživatelé této jednoznačně dokonalé aplikace.

Sami uvidíme jak tyto myšlenky a funkce aplikace WhatsApp posune do reality, ale osobně si myslíme, že s takovým elánem a nadšením, který v týmu WhatsApp panuje to bude snad co nejdříve, jelikož například samotné videohovory jsou dokonalou funkcí, která bude milována, což je jasné již dnes.

Uvidíme jak ostatní funkce a sdílení hudby bude rozhodně oblíbeným prvkem, který bude často využíván.

09.07.2016