Emotikony jsou na iPhone poměrně hodně oblíbená věc, kterou každý z nás jistě využíváme. Je jedno jestli komunikujeme pomocí iMessages, nebo jestli se komunikace odehrává třeba v aplikaci Messenger pro Facebook, kterou jsme si v našem magazínu také představili. Zkrátka emotikony a smajlíci jsou zde již dlouhou dobu a dlouhou dobu zde ještě jistě budou.

 

Když se poprvé emotikony na iPhone objevili, lidé tak nějak moc nevěděli, co s nimi pořádně dělat, nicméně v jednu dobu nastal zlom, kdy je do sebe aplikovali i další aplikace pro komunikaci, což je skvělá věc a díky tomu se emotikony rozšířily i do dalších zařízení a tím pádem se je lidé sami od sebe naučili používat.

 

Pokud na svém iPhone chcete kromě základních emitokon používat i další, v tomto článku se dozvíte jak přesně na to, aby mě Váš iPhone daleko více smajlíků, které můžete posílat svým známým, kamarádům a dalším, kteří je také milují, stejně jako vy.

(obrazek)

Kromě základních emotikon si můžete rozšířit svoji v uvozovkách sbírku o další a to díky poměrně zajímavému nastavení klávesnice.

Samotný postup je opravdu hodně snadný a stačí přidat novou klávesnici. Pokud se ptáte jakou klávesnici, jedná se o japonskou klávesnici. Proto se zdá návod trošku kuriózní, nicméně platný a použitelná. Stačí tedy najít v nastavení položku Obecné - Klávesnice - Přidat novou klávesnici a zde stačí najít a vyhledat japonská.

Vše stačí uložit a nové emotikony jsou ve vašem iPhonu a díky obrázku výše si je můžete pohodlně nastavit, upravit a také pochopitelně používat.

23.03.2016