Dne 20.04 závřeno

Desingově jsou hodinky Apple Watch doslova a do písmene dokonalé. Jsou propracované do těch nejmenších detailů, obsahují všechny potřebné funkce a jsou rozměrově kompaktní jak na menší dámskou ruku, tak i na ruku pořádného chlapa.

Stejně jako si můžete v nastavení hodinek Apple Watch podle svoji představy nastavit různé chování aplikace, notifikace, které jsou velmi oblíbené a spousty dalších věcí, kterých je k dispozici poměrně hodně, stejně tak si můžete pochopitelně nastavit i vzhled ciferníku.

K dispozici je nepřeberné množství různých druhů a vzhledů ciferníků na Apple Watch, které si můžete ještě dodatečně barevně ladit například s Vaší oblíbenou barvou, nebo třeba s barevným provedením Vašeho řemínku.

Jedná se o dokonalou věc, nad kterou strávíte nějakou dobu, než si vyberete přesně tu variantu, kterou si zamilujete a na svých hodinkách Apple Watch nastavíte. Možnosti jsou poměrně hodně rozlišné, takže si vybere rozhodně každý.

Toto je právě věc, která je na Apple Watch jednoznačně dokonalá. Jedná se o to, že si koupíte jedny hodinky a díky různým řemínkům, které můžete libovolně měnit se z nich během vteřiny stanou zcela jiné hodinky, které mají úplně odlišný vzhled.

Řemínky v kombinaci s moderním ciferníkem je dokonalá kombinace, kterou si každý zcela jistě oblíbí a bude hojně využívat i na svých hodinkách.

A jaké jsou vaše oblíbené vzhledy hodinek, ale i kombinace řemínků?

 

23.04.2016