29.03 - 1.04 zavřeno

Ano, přesně - je to tak. Po prvních spekulacích, prvním zmatku a uniklých informací, které zřejmě byly fake a někdo si z nás dělal bohužel srandu je oficiálně potvrzené představení nových produktů v podobě iPhone 5se a iPad Air již třetí generace.

Na tuto událost se můžete těšit v 19 hodin našeho času a to dne 21. března. Sami tedy vidíte, že je to poměrně zanedlouho a v pondělí 19. března se můžete těšit na představení novinek, o kterých jsme si zde v magazínu napsali hned několik článků, popsali několik spekulací a celkově si je co nejblíže a co nejpravděpodobněji představili.

(obrazek)

Nicméně na druhou stranu realita může být zcela odlišná a úplně jiná - necháme se překvapit a počkáme si na oficiální představení, které by mělo být opět online, což má za následek, že i několik větších českých Apple magazínů bude dělat přepis a online vysílání, na které se můžete s přáteli podívat.

Nicméně na druhou stranu - není nic lepšího, než si vychutnat živou Apple Keynote hezky ze svého obývacího pokoje (pochopitelně nejlépe na Apple TV nebo MacBooku či iMacu) a hezky v klidu a ničím nerušeně naslouchat novinkám a v skrytu duše si představovat, jaké produkty jsou ty nejlepší a které budete zřejmě a nejpravděpodobněji kupovat.

Nezbývá nic jiného než si na ono datum počkat a zjistit, jaké novinky se vlastně představí, zda padne nějaká zmínka o iPhone 7 na který se tolik čeká a jestli se nějakým způsobem přiblížíme k realitě, která je zatím nepodložená a neověřená.

Necháme se překvapit novinkami a uvidíme, co přesně všechno na nás čeká a co nás nemine.

20.03.2016