Asi už jste slyšeli o populární hře Super Mario Run, která nyní vyšla i pro iOS a již po několika dnech od vypuštění trhala rekordy v počtu stažení i zisku. I přesto tuto hru napadají investoři Nintenda, kteří se strachují o nízký potenciál hry do budoucna, především co se týče zisku.

Ve hře Super Mario Run máte pouze jednu možnost, jak utratit vaše peníze a poslat je na konto Nintenda. Děje se to při odemykání vyšších levelů ve hře, což stojí 9,99 USD. Investoři Super Mario Run porovnávají se hrou Pokémon Go, která je také velmi úspěšná a zároveň nabízí mnoho možností zisku svým tvůrcům, protože je v ni plno příležitostí utratit peníze.

Někteří se domnívali, že Nintendo v návaznosti na tyto výtky vydá další doplňkový obsah pro hru Super Mario Run, který bude mít potenciál generovat další zisk. Nintendo však vydalo zprávu, ve které tvrdí, že žádný další obsah pro iOS verzi Super Mario Run rozhodně neplánuje.

To je celkem smutná zpráva pro uživatele, kteří si mysleli, že Nintendo začne více cílit na iOS jako na novou herní platformu. Zdá se, že kromě oprav chyb, se v nadcházejících týdnech nedočkáme žádného dalšího rozšíření hry Super Mario Run.

(obrazek)

21.12.2016