Hra Pokémon GO, kterou si již můžete všichni pohodlně stáhnout láme poslední týdny rekordy a to neuvěřitelným způsobem. Jedná se o neuvěřitelný fenomén, který během jednoho týdne vydělal jednak neuvěřitelnou sumu peněz, ale také ho zná a hraje prakticky celý svět.

Jak to tak již bývá, USA opět vede na plné čáře a v USA hraje hru Pokémon GO opravdu snad každý člověk. Možná tak 2 lidi ze 100 hru nehrají, což je neuvěřitelné. Nicméně na druhou stranu, sami jistě dobře víte, jací jsou Američani lidé a že se všechno snaží hrát do extrému a být ve všem nejlepší a to co možná v co nejkratším čase.

Stejně tak tomu jsou i výsledky ze hry Pokémon GO, kdy lidé v USA hrají prakticky na každém rohu a díky tomu, že neustále koukáte do displeje svého mobilního telefonu můžete do něčeho narazit, o něco zakopnout a bohužel si také něco udělat a případně se i šeredně zranit.

Ano, přesně tak – za týden bylo v USA již několik větších nehod, jelikož lidé hrají hru Pokémon GO právě i za jízdy na kole, ale také v autě, což jistě víte, jak může následně dopadat. Jedná se o neuvěřitelné bouračky a mobilní kolaps, který způsobil jeden mladík, který chytal svoje oblíbené Pokémony přímo na dálnici.

Když mu aplikace v jeho zařízení ukázala, že se v jeho okolí nachází Pokémon, neváhal a uprostřed dálnice zastavil své auto, ze kterého vyběhl a Pokémona se snažil chytit. Jedná se o neuvěřitelnou věc.

A výsledek? Několik desítek aut za ním šeredně nabouralo do stojícího auta, což způsobilo neuvěřitelnou škodu. Nicméně Američani opět všechno ženou až do neuvěřitelných extrémů, což je u nich zcela jasné a jisté.

A jaké jsou Vašeho zkušenosti s chytáním Pokémonů?

13.08.2016