Dne 26.04 otevřeno od 11.30

S uvedením iPhone 6S a iPhone 6S Plus je zde také díky společnosti Apple i nová technologie displeje, která si říká - 3D Touch. Jedná se o speciální displej, který reaguje na podněty, podle toho, jakou silou se na displej a dané místo prstem tlačí. Jedná se o velice zajímavou novinku a hlavně technologii, ve které je poměrně hodně velký a silný potenciál, díky kterému mohou vývojáři dělat neskutečné aplikace, ale také jedinečné mobilní hry, které budou reagovat právě na tento druh displeje.

My společně se v dnešním článku podíváme na video, které znázorňuje hned několik 3D Touch funkcí, o kterých zřejmě ještě nevíte. Ještě je potřeba uvést na pravou míru samotné ovládání displeje a úrovně síly, kterou musí uživatel vyvinout. V první řadě se musí jednat o aplikaci, která právě tyto 3D Touch funkce podporuje. Samozřejmostí jsou aplikace společnosti Apple, jako je například Telefon, kdy po silnějším stlačení displeje vidíte poslední volaná čísla, nebo například silnějším stisknutím ikony fotoaparátu vidíte možnost pořídit rychlou fotku, nebo například pořídit tolik oblíbené selfie.

Pojďme se společně nyní podívat na zmiňované video, kde je právě hezky pohromadě uvedeno všech pět věcí o technologii 3D Touch, o kterých zřejmě bohužel ještě nevíte.

                                                                                                                    

Osobně si myslíme, že se jedná o novinky, které jsou rychlé, jedinečné a hlavně denně ušetří několik volných a poměrně hodně cenných minut, což je ta nejlepší zpráva, jakou si člověk může přát. Díky této technologii si musíte zvyknout na trošku jiné ovládání a hlavně sílu tisku, což jde velice rychle a člověk si na tyto 3D Touch funkce, které jsou u iPhone 6S a iPhone 6S Plus rychle zvykne.

Také dále musíme zmínit, že pro snadné ovládání 3D Touch funkcí je lepší držet iPhone v obou rukách, což je daleko pohodlnější pro samotný silnější stisk a vyvolání kontextové nabídky.

06.03.2016