Společnost Apple je společností, která ráda pomáhá a nebo na druhou stranu spolupracuje s dalšími společnostmi, které dávají smysl a jejich produkty se ztotožňují s produkty, které jsou stejně kvalitně zpracované a dokonale odvedené. Přesně tento případ je pochopitelně samotná společnost Apple, která nikdy neuvede na trh něco, čím si není stoprocentně jistá a co by mohlo nějak narušit její celkově kladnou a pozitivní pověst.

Spolupráce mezi společnosti BMW a Apple je již domluvená a již v letošním roce se můžete těšit na nové vozidla, které již budou obsahovat funkce CarPlay, což je revoluční novinka, na kterou se společně podíváme. BMW jsou celkově hodně luxusní vozy, které jsou poslední roky vylepšovány a doslova nadupány nejrůznější elektronikou a dalšími moderními funkcemi, které pomáhají řidičům.

(obrazek)

Přesně tyto novinky jsou to, co spojuje Apple a BMW k dokonalé spolupráci, na kterou se bude těšit nejeden fanoušek společnosti Apple, ale také nejeden motorista se zalíbení ve vozech právě značky BMW.

V letošním roce se bude jednak konkrétněji o modely BMW X5 M a BMW X6 M, které budou obsluhovat funkce CarPlay na svém 10" displeji, který je pohodlně velký a komfortní pro veškeré používání, které si budete moci jenom přát. Jedná se o novinku, která bude rozhodně hodně žádaná jelikož propojením značky BWM a Apple se dostáváme na zcela jinou úroveň spolupráce, která mezi sebou šlape jako hodinky.

Navíc hodně uživatelů vozidel BMW vlastní iPhone a další jablečné zařízení, které budou právě s CarPlay dokonale komunikovat a vy budete moci soustředit svoji pozornost na samotnou jízdu, což je z hlediska bezpečnosti opět další krok ke zlepšení, který si zcela jistě oblíbíte.

V průběhu letošního roku se můžete těšit na tyto dvě novinky, o které se s Vámi rozhodně podělíme.

04.06.2016