Samotná společnost Apple za městnává prakticky po celém světě tisíce zaměstnanců a to buď při samotné výrobě Apple zařízení a produktů, nebo také v Apple Storech, které můžete nalézt v každém větším městě, které je nějakým způsobem zajímavé a Apple v něm najde vhodné prostory pro vystavění jejich chrámu, jak mu mnozí návštěvníci říkají.

Tomu skvěle nahrává i poslední informace o tom, že sám CEO společnosti Apple Tim Cook se nedávno sešel s indickým premiérem Narenda Modim, aby probrali možnosti spolupráce a celkové proniknutí na Indický trh ve větším měřítku, což by jednak pomohlo ekonomice a Apple by se dále mohl rozšiřovat do dalších států.

(obrazek)

Projednávalo se hlavně rozšíření a aplikace Apple Pay v Indii a zároveň také to, že Tim Cook chce nabídnou nové možnosti podnikání a vývoj App Storu, který by mohl tímto krokem opět snadno zbohatnout. Před poměrně krátkou dobou byl zahájen prodej iPhone 6S a iPhone 6S Plus v Indii a úspěchy jsou poměrně hodně velké.

Toto setkání mělo jedno příjemné gesto, které bylo ještě z dob a éry samotného velikána Steva Jobse, který v Indii hledal své nitro a následně se vrátil do čela společnosti Apple, kde odstartoval zcela novou éru produktů, ale hlavně produktu iPodu, kterého v roce 2001 představil a tím nastartoval celou ekonomiku společnosti Apple.

Další poměrně hodně důležitou věcí je vytvoření továren Foxconn, které kompletují produkty Apple a dávají je k životu - jedná se přesněji o iPady, iPhony a také oblíbené iPody. Přesně o tuto investici měla tamní vláda obrovský zájem, nicméně jednou z důležitých podmínek bylo také vybudování samotného kamenného Apple Store přímo v Indii.

Apple dává poměrně hodně nových příležitostí jak pro mladé, tak i starší lidi, kteří chtějí pracovat a společně se podílet na něčem novém a velkém.

13.06.2016