Společnost Sonos a Apple Music, což je funkce, kterou není třeba představovat začali velice úzce spolupracovat, což skalní fanoušky obou společností a funkcí rozhodně potěší. Po loňském oficiálním představení veřejné bety funkce Apple Music se Sonos přidala na podporu právě možnosti Apple Music i do své reproduktorové soustavy, což jsou opět logické kroky, které pomohou lidem dostat se kvalitně a bezstarostně k té nejlepší muzice a na té nejlepší soustavě, jakou si mohou jenom přát.

(obrazek)

Díky uniklé betě i samotní lidé, kteří aplikaci Apple Music na reprosoustavách Sonos již od loňského roku testují si vše sami pochvalují a sami udávají, že se jim aplikace ovládá daleko lépe, než v originální aplikaci od společnosti Apple.

Pokud chcete svoji domácnost obohatit o ty nejlepší možné reproduktory, které mají všechny chytré funkce a možnosti, rozhodně doporučujeme podívat se právě po značce Sonos, což je kvalitní a moderní reprosoustava, která je hodně rozšířená hlavně v USA, nicméně poslední měsíce začínají i tyto soustavy putovat do České republiky, což je pro naše příznivce kvalitních produktů v kombinaci s dobou hudbou ta nejlepší možnost.

Hlavně pokud máte chytrou domácnost a ovládáte například osvětlení nebo teplo v době pomocí aplikací v tabletu nebo iPhone, rozhodně doporučujeme se na možnost Sonos reprosoustavy podívat, třeba se Vám natolik zalíbí, že ji do svoji chytré domácnosti ještě zakomponujete.

V samotné aplikaci, kde ovládáte na Sonos Apple Music je vše organizováno stejně jako ve Vašem iOS zařízení, kde jsou všechny stejné sekce, na které jste navyknutí a ovládání tedy rozhodně nebude problém. Aplikace dokonce podporuje i stanici, která je nesmírně oblíbená - stanici Beats 1.

Sonos aktuálně podporuje jak Apple Music, tak i oblíbené a známé Spotify, Pandora a Amazon Prime Music.

21.03.2016