Dne 20.04 závřeno

S nástupem iPadu Pro, který byl představený na konci roku 2015 společně s velkou novinkou v podobě Apple Pencil se strhla poměrně obrovská diskuse o tom, jak je Apple iPad Pro obrovský a jak je Apple Pencil naprosto zbytečná a použitelná věc. Nicméně po nějaké době si lidé oba produkty vyzkoušeli a zcela změnili názor, jelikož se jedná o dokonalou kombinaci, díky které budete neustále nadšeni.

(obrazek)

Letos byl v březnu představen kromě iPhone SE také i nový iPad Pro, který má 9,7" displej a celkově stejné funkce, jako jeho větší 13" bráška. Pojďme se společně podívat, jak Apple iPad Pro a Apple Pencil snadno a rychle propojíte s párujete pro dokonalé a bezproblémové používání.

Pro první použití stačí na Apple Pencil odklopit samotné víčko a zapojit ji do konektoru pro lighting nabíjení v iPadu Pro. Poté stačí kliknout na tlačítko Pair, které má za úkol spárovat obě zařízení. Pokud například vypnete Bluetooth a nebo zapnete letový režim, budete muset spárovat obě zařízení znovu.

V případě toho, že se Vám Apple Pencil vybije, stačí jej zapojit zpátky do iPadu a pro rychlé nabíjení zvolit tuto možnost. Pokud je baterie v Apple Pencil plně vybitá, stačí ji na pouhých 15 vteřin znovu zapojit pomocí konektoru do iPadu pro, kde se za tuto velice krátkou dobu nabije na další používání o samotné délce 30 minut.

Stav baterie naleznete v oznamovacím centru Vašeho iPadu. Jedná se o dokonalou a moderní věc, který skvěle funguje a hodně kreativních lidí ji dokáže velice dobře používat. Například malíři jsou z 13" iPadu Pro a Apple Pencil úplně unešení, jelikož mohou vše dělat rovnou digitálně a svoji tvorbu rovnou z iPadu sdílet prakticky kamkoliv chtějí.

Apple iPad Pro je tedy k dispozici jak v 13", tak i 9,7" verzi, takže si každý můžete vybrat přesně tu variantu, která se Vám bude celkově nejlépe používat pro Vaše potřeby.

29.04.2016