Již několik posledních let udává operační systém pro mobilní telefony a tablety od společnosti Apple trendy, které jsou následně hodně napodobovány a to vydrží i několik dalších let. Jedná se o revoluční společnost, která má neuvěřitelně kreativní nápady, které jsou rozhodně převratné a v žádném případě se nejedná o nějaké drobnosti, ale i opodstatněné funkce, které nám každý den pomáhají a usnadňují život.

Díky tomu se uživatelé o samotný systém iOS hodně zajímají a chtějí z něj dostat prakticky co největší množství užitečných funkcí, které nám budou pomáhat a celkově si je budeme doslova a do písmene užívat. Na celkovém prožitku z používání celkově Apple zařízení si dávají designeři a vývojáři také hodně záležet, což dělá Apple takovou společností, jakou je.

V tomto článku se podíváme společně na jedno video, které poslední týdny doslova a do písmene zaplavilo internet díky tomu, že znázorňuje koncept toho, jak by iOS v již svém desátém pořadí mohl vypadat. Jedná se o převratné novinky, které mohou poměrně hodně výrazně zasáhnout do našich životů, což je rozhodně pozitivní zjištění.

Na druhou stranu se jedná pouze a jenom o koncept, který je zatím ve vývoji a díky tomu nemůžeme s přesnou jasností říci, že se jedná o oficiální verzi, kterou společnost Apple již tento rok představí. Žádné uniklé informace o tomto operačním systému bohužel nejsou, což je rozhodně škoda, nicméně u společnosti Apple se jedná o zcela běžný jev, který je již dlouhé roky zažitý.

Doufáme, že se Vám tento koncept iOS líbí a třeba se ho dočkáme na konci letošního roku i v praxi a na svých iPhonech a iPadech – bylo by to rozhodně hodně pozitivní a jednalo by se o krok dopředu, který opět může ovlivňovat miliony lidí a jejich pohled na okolní svět po celé planetě.

03.06.2016