Hru Real Racing 3 není rozhodně třeba představovat. Jedná se o závodní hru, která je určena pro zařízení s iOS – tedy pro iPhone a iPad. Nicméně novinky a technologie jdou každým dnem neustále dopředu, takže díky Apple TV, která bylo ve svém novém kabátku v loňském roce představena si tuto skvělou a graficky jedinečně zpracovanou hru můžete zahrát. V dnešním článku se podíváme jak přesně na to a co proto musíte udělat.

Když se vrátíme k samotné hře Real Racing 3 – graficky se jedná o nejpropracovanější hru, kterou si můžete jenom přát. Všechny detaily a věci okolo závodění a rychlých aut jsou zpracovány do úplně nejmenšího detailu, který si zcela jistě zamilujete. Ano, cena je sice pro někoho možná trošku vyšší, nicméně na druhou stranu za kvalitu se dnes platí a Real Racing 3 je tomu krásným příkladem, který prostě a jednoduše musíte zažít!

Díky videu na YouTube se můžeme přehledně podívat na to jak vypadají první ukázky závodní hry Real Racing 3 pro Apple TV. Ovládání je pochopitelně pomocí ovladače, který je v nové Apple TV dotykový a obsahuje stejnou technologii jako Magic Mouse. Jedná se opravdu o hodně povedenou věc a multimediální ovladač, který si zcela jistě zamilujete a to hlavně díky skvěle propracované grafice, kterou musíme ještě jednou vyzdvihnout.

Celkově Apple TV mění pohled na domácí hraní, multimédia a také sledování Vašich oblíbených seriálů, které si právě díky svoji nové Apple TV můžete pohodlně každý večer pouštět. Jedná se o věc, kterou by měl mít doma každý nadšený fanoušek společnosti Apple, ale také člověk, který chce mít všechny svoje zařízení pod kontrolou.

Real RAcing 3 pro Apple TV bude jednoznačně dokonalá a jedinečná hra, kterou jednoznačně musíte mít. Hraní na iPadu nebo iPhonu je sice dobrá, nicméně zazávodit si na své velké televizi v obýváku je jednoznačně lepší a dokonalejší zážitek.

11.03.2016