Možná znáte kanadského rapera, který si říká Drake. Pokud ano, tak vás určitě bude zajímat, že natočil 23 minut dlouhý snímek „Please Forgive Me“. Zajímavé je, že jej uvolnil pouze pro Apple Music.

(obrazek)

Krátký film byl natočen v Johannesburgu a obsahuje několik písní z nového alba „Views“. Ve filmu si kromě rapera Drakea zahrála i belgická modelka Fanny Neguesha. Nový snímek měl být vypuštěn až 30-tého září, z neznámých důvodů jej však můžeme shlédnout už dnes.

I když je hudba tohoto kanadského interpreta k dispozici i na jiných serverech, jako je Spotify, Drake je značně sepjat se společností Apple. Jeho album „Views“ bylo dokonce první týden exkluzivní záležitostí pouze pro zákazníky Applu. Nahrávací společnost OVO Sound, kterou Drake vlastní, má svou vlastní show na rádiu Beats 1.

Nedávno Apple uzavřel dohodu s Cash Money Records o exkluzivních nahrávkách pouze pro Apple, a Drake se stal jedním ze stálých umělců této společnosti. Apple dokonce financoval jeho video „Hotline Bling“ a následně z něj udělal exkluzivní produkt pro Apple Music.

I když má Apple Music už téměř 17 milionů platících zákazníků, stále má co dohánět. Světově nejpopulárnější streamingová hudební služba Spotify má totiž platících zákazníků 40 milionů a řady dalších, kteří používají její bezplatnou verzi.

27.09.2016