Mnozí z Vás používají svůj iPhone nebo iPad i jako pracovní zařízení, které je během celého dne k dispozici pro různé poznámky, krátké odpovědi na e-maily, ale také zapisování schůzek a nejrůznějších jednání, které aktuálně plánujete. Hodně lidí si navyknulo na používání kalendáře natolik, že bez něj nedají prakticky ani ránu a vyžadují si zapisování právě do tohoto kalendáře, který jim vše dokonale a snadno připomene a díky tomu již na nic nezapomenete.

Lidé chtějí mít maximální přehled o svých schůzkách, pracovních jednáních, ale také dalších záležitostech, které si právě do iPhonu nebo iPadu denně zapisují a díky tomu jak je kalendář uzpůsoben pro používání i na menších displejích se jedná o prakticky nejpoužívanější a nejoblíbenější aplikaci pro vytížené manažery a další výše postavené osobnosti.

V tomto článku se podíváme, jak snadno na svém iPadu nebo iPhonu přijmout pozvánku na nějakou schůzku, nebo rodinnou večeři. Jedná se o návod pro iCloud kalendáře, nicméně i pro ostatní možnosti kalendářů to funguje prakticky velice podobně.

  1. Stačí si oetvřít aplikaci Kalendář a kliknout do pravého dolního roku na tlačítko "Příchozí"
  2. V následujícím kroku se Vám zobrazí událost, na kterou jste pozvaní a nyní stačí kliknout na tlačítko "OK" a celá událost i s nastavením a případnou poznámkou či upozorněním se uloží do Vašeho Kalendáře, kde ji přehledně vidíte.

Jak sami vidíte, jedná se o jednoduchý návod, který zvládne rozhodně každý a Kalendář je natolik skvělá aplikace, kterou rozhodně začněte používat a uvidíte, kolik volného času díky přesné organizaci získáte. Prakticky na nic nezapomenete, což je další skvělá věc, kterou nesmíme zapomenout.

16.05.2016