29.03 - 1.04 zavřeno

Hru Pokémon GO jste rozhodně zaznamenali a pokud ne, tak jste museli být posledních několik týdnů zřejmě na jiné planetě. Tato hra doslova a do písmene pohltila během jednoho dne prakticky celý svět a díky této hře lidé neskutečně blázní a podléhají své mysli. Pojďme se společně podívat na to, jaké zajímavosti se okolo hra Pokémon GO honí a kolují.

(obrazek)

Pokémon GO a celkově Pokémoni jsou postavičky, které jsou staré skoro více jak dvacet let, což je neuvěřitelně dlouhá doba. Dříve si jistě pamatujete, kdy jste buď vy sami, nebo Vaše děti netrpělivě čekali před televizí a každý díl si nahrávali na klasické VHS kazety. Jednalo se o naprosté retro, nicméně v dřívější době to bylo zcela normální.

Když byl v televizi vysílaný právě tento seriál, bylo davové šílenství a všichni jsme sbírali kartičky, postavičky a oblékali se do oblečení, které na sově neslo motivy právě tohoto dokonalého seriálu, kde hlavní postavy chodili z města do města a chytali Pokémony.

Po několika letech se Nintento jakoby opět probralo a vydalo zmiňovanou hru Pokémon GO, která doslova a do písmene pohltila celý svět. V každém případě se jedná o fenomén poslední doby a o nejvíce úspěšnější a vydělávající hru na App Store a jiných prodejních kanálech.

Například jistě nevíte to, že díky uvedení hry Pokémon GO si společnost Nintento přijde denně na 48 milionů amerických dolarů právě za to, že lidé si kupují jednotlivé vybavení a lepší věci v samotné hře, kde si pohodlně nahrají svoji kreditní kartu a vesele nakupují. Jedná se rozhodně o neuvěřitelnou částku.

Dále si Nintento zvedlo díky hře Pokémon GO svůj základní kapitál firmy na akciích o úctyhodnou procentuální hodnotu, která se zastavila až na čísle 25%. Jedná se vyjádřeno v penězích o částku, která přesahuje 7 miliard amerických dolarů a to díky jedné jediné hře, kterou lidé hrají na svém telefonu.

Myslíte si, že je to neuvěřitelné? Jedná se o realitu. Hrajete také Pokémony? :)

02.08.2016