Celá aféra okolo této aplikace začala již před více jak rokem, kdy Reddit získal celkově práva na iOS aplikaci s názvem Alien Blue, díky které měl být přejmenován právě na Reddit a měl být ke stažení právě na App Store jako ostatní miliony aplikací. Nicméně realita je trošku jiná a aplikaci Reddit si můžete stáhnout až nyní a to jenom ve vybraných zemích, což je opět další problém, který bude potřeba urgentně řešit.

Jedná se o aplikaci, která je plná zajímavých a velice užitečných informací, které nám každý den mohou v naši aktivitě pomoci, inspirovat nás a celkově pomoci tomu, co děláme. Sama společnost Reddit říká a vizuje, že každý, kdo se nově do aplikace přihlásí a udělá si nové přihlášení a zaregistruje se ve startovacím týdnu, dostane zcela zdarma na tři měsíce premium funkce v aplikaci s názvem Reddit Gold.

(obrazek)

Je vidět, že se o své uživatele odkáže i tato aplikace náležitě postarat a díky tomu si získá stovky dalších aktivních uživatelů, kteří budou denně tuto aplikaci pro svoje potřeby používat.

Pevně věříme, že všechny tahanice a okolnosti okolo celé aplikace se nebudou dlouho zaobírat a vše bude rychle a ke spokojenosti samotné společnosti vyřešeno, jelikož je škoda, že tato aplikace nefunguje ke stažení pro celý svět, ale pouze a jenom pro vybrané státy.

Aplikace je ke stažení zcela zdarma na iTunes, ale zatím bohužel není dostupná pro český trh, nicméně pevně věříme, že zanedlouho bude ke stažení a používání i v České republice.

Společnost také vydala aplikaci nejen pro iOS a Vaše iPhony a iPady, ale také i pro Android, což je jistě skvělá zpráva pro další uživatele, kteří svůj iPhone ještě nemají.

22.08.2016