Dne 26.04 otevřeno od 11.30

Apple zveřejnil první statistiky, které ukazují, jak se ujala nová verze operačního systému iOS 10. Výsledky jsou pro Apple rozhodně uspokojivé.

Z průzkumu, který vznikl 7. října, bylo zjištěno, že iOS 10 používá již 54% majitelů iPhonů, iPadů a iPodů touch. Oficální čísla Applu jsou však nižší, než ta, která byla publikována ostatními analytickými společnostmi. Společnost Mixpanel hlásala už 30. září, že iOS 10 najdeme v 55% mobilních zařízení od Applu. Sedmého října se jednalo už o 64,30%, takže svými čísly Applu spíše nadržuje.

(obrazek)

Pokud však budeme srovnávat nástup iOS 10 s iOS 9, tak si nová verze vede trochu hůře než ta loňská. iOS 9 si získal celou polovinu uživatelů přenosných zařízení od Applu hned čtyři dny po vypuštění tohoto operačního systému.

Pro rok 2016 Apple do svého iOS přinesl několik vylepšení. Kromě hezkých designových novinek jsme se dočkali i vylepšení aplikací Messages, Maps, Siri, Photos, Apple Music, News a další. Pokud ještě iOS 10 nemáte, možná se vám bude hodit informace, že tento systém je ke stažení zdarma jako update prostřednictvím menu Software Update v Nastavení.

11.10.2016