Po poslední Apple Keynote se na trhu již objevilo poměrně hodně novinek, které jsou nesmírně zajímavé, Pokud jste velkým fanouškem Apple Watch a také je vlastníte, rozhodně máte chuť jednou za čas měnit řemínek. Ideální věc je měnit řemínky podle toho, jakou máte příležitost a na jakou akci se chystáte. Ideální je mít tři nebo celkem čtyři řemínky na výměnu, které budete měnit podle toho kam půjdete. Sice jsou některé řemínky cenově dražší, nicméně během doslova a do písmene minuty uděláte ze sportovních Apple Watch dokonalé hodinky do společnosti, nebo ideální hodinky na večerní párty.

(obrazek)

Na Keynote byly představeny nové tkané nylonové řemínky, které jsou již na Apple.cz a můžete si je libovolně zakoupit. Jedná se o velmi odolný a pevný nylonový řemínek, který je pro uživatele k dispozici v sedmi velice živých a hravých barvách, jak sám Apple poukazuje a zmiňuje.

Pokud Vás již tedy klasický sportovní a gumový řemínek nebaví, rozhodně ho můžete změnit třeba za právě zmiňovaný tkaný nylonový řemínek, který je hodně zábavný, ale na druhou stranu také pevný, odolný a celkově vzhledově velice povedený.

Dále je na výběr řemínek s názvem Milánský tah, který je kompletně vyrobený z pevné a lesklé oceli, což přináší jeho modernost, styl a také nádech retra.  Cena tohoto řemínku pro Apple Watch je již trošku vyšší, k dispozici je 4.490Kč.

Hodně oblíbenou variantou jsou kožené řemínky, které jsou cenově stejně jako Milánský tah, tedy cena 4.490Kč za kvalitní a moderní kožený řemínek na Apple Watch. Tento řemínek se hodí snad pro každého, kdo chce mít svůj jistý styl, modernost a také být neustále ve střehu. Hodinky Apple Watch najednou dostanou úplně jiný nádech a celkový vzhled, což je skvělá věc, že díky jednomu v uvozovkách obyčejnému řemínku dokážete z jedněch hodinek udělat několik úplně jiných.

Každý si vybere svůj řemínek, což je rozhodně dobře a pokud chcete letošní novinku tkaný nylonový řemínek, který bude rozhodně hlavně v létě díky svoji barevnosti velice oblíbený.

12.04.2016