Poslední měsíce se snaží mobilní aplikace nejrůznějších bank vylepšovat svoje služby, zlepšovat díky tomu kontakt se zákazníkem a celkově podporovat komunikaci se zákazníkem. Bankovní aplikace jsou poměrně hodně využívané, jelikož lidé mohou často platit kdekoliv a kdykoliv, což je velmi úsporné co se týče času a další práce.

Nedávno se objevila na trhu nová a kompletně redesignovaná aplikace pro Komerční Banku, která vypadá opravdu skvěle, obsahuje moderní prvky, skvělou a líbivou grafiku a hlavně je daleko přehlednější, což je to nejlepší, co si samotný uživatel může přát.

Komerční banka měla hodně starou a pro iPhone nekompatibilní aplikaci. Například nebyla optimalizovaná pro iPhone 6 Plus a iPhone 6S Plus, což bylo pro mnoho uživatelů hodně velké mínus. Na druhou stranu se z těchto poměrně razantních chyb poučila a nyní vydala aplikaci, která je moderní, obsahuje skvělou a hlavně přehlednou grafiku plus funkční věci, které v takové aplikaci nesmí rozhodně chybět.

(obrazek)

Aplikace komerční banky byla potřeba jak se říká - jako sůl. Nyní jsou samotní uživatelé daleko spokojení a samotná aplikace se jim daleko lépe ovládá, všechny funkční věci jsou přehlednější, umístěné logicky a s nějakým záměrem - tedy přesně tak, jak je to od takové aplikace očekáváno.

Je vidět, že aplikace Komerční banky a celkově všechno v online světe do sebe dokonale zapadá, což dává jistě smysl. Nedávno přišla Komerční banka i s aplikací pro moderní chytré hodinky Apple Watch, což je opět dokonalost, která je do sebe skvěle skloubena.

Komerční banka jde moderním a dobrým směrem, kterým se vydala sice pozdě, nicméně díky těmto aplikacím a zákrokům do struktury zaujme nejednoho uživatele, který právě mobilní aplikaci na svém zařízení plnohodnotně využívá.

04.09.2016