29.03 - 1.04 zavřeno

Máte rádi cyklistiku a chcete si svoji jízdu zaznamenávat do nějaké aplikace a ukládat pro další analýzu a zkoumání? Pro iOS zařízení - pochopitelně nejčastěji pro iPhone je hned celá řada aplikací, díky kterým si můžete pohodlně a poměrně snadno zaznamenávat ujetou trasu, najeté kilometry a například i nějaké poznámky a fotografie, které pořídíte během samotné jízdy.

Jedná se o velice praktické aplikace, které jsou zde právě na tyto případy - hodně lidí má rádo statistiky, zkoumání různých věcí a pokud Vám toto aplikace sama o sobě nabídne, tak se jedná o ideální řešení. Na displeji svého iPhonu pak můžete vidět kolik kilometrů jste zatím ujeli, jak dlouho ještě pojedete a například i aktuální rychlost či rychlost průměrnou za ujetou trasu.

(obrazek)

Aplikací pro iPhone je poměrně mnoho a opravdu je z čeho vybírat. Pokud budete chtít aplikaci základní pro zobrazování základních informací, rozhodně se spokojíte s nějakou zdarma, pokud budete chtít pokročilejší funkce a třeba i samotné navigování podle předem určené a vybrané trasy – budete si muset rozhodně za aplikaci nějakou korunu zaplatit, nicméně vše budete mít v jednom zařízení, což je ideální řešení, které si zamilujete.

Nemělo by cenu Vám zde aplikace ukazovat, když každý máte jiné preference a každý má rád něco jiného. Pokud zadáte do App Store spojení "cyclo" nebo "cycle" - zobrazí se Vám aplikace, které rozhodně projděte a následně si z nich vyberte to nejlepší.

Aplikací pro iPhone je celkem nepřeberné množství, takže je jasné, že Vám samotné vybírání dá nějakou práci - nicméně na konci si vyberete skvělou aplikaci pro dokonalé používání, díky čemuž zjistíte detailní statistiky co se týče ujetých kilometrů a dalších zajímavých věcí, které budete chtít sledovat.

Některé aplikace pro cyklistiku jsou zdarma, jiné jsou placené - záleží pouze a jenom na Vás, jakou aplikaci si zvolíte a vyberete.

10.06.2016