Máte v oblibě si na svém iPhonu měnit poměrně často tapety a stále a stále hledáte nové? Přesně pro Vás je zde tato služba, díky které si stáhnete do telefonu ideální věc, kterou budete prakticky každý den používat. Jedná se o poměrně hodně snadnou službu s názvem Miniwallist.com, díky které si můžete vybírat opravdu z nepřeberného množství tapety, které jsou určeny pro iPhone.

Po najetí na webové stránky (odkaz), si stačí pouze a jenom spustit a nechat si například vyfiltrovat ty nejlepší tapety, které si zamilujete. Tapety jsou kompletně zdarma, což je ideální pro každého z nás. Navíc jsou tapety skvěle rozdělené do nejrůznějších kategorií, takže si každý z nás může stáhnout přesně ten typ tapety pro svůj iPhone, jaký mu nejvíce vyhovuje.

(obrazek)

Máte rádi krajinky, sport, barevné nebo snad minimalistické tapety pro Váš iPhone? Stačí si z opravdu velkého množství vybrat ty nejlepší tapety, které budete jenom chtít. Aplikace a její obsah jsou poměrně hodně často aktualizovány, takže si můžete zajistit dokonalou aplikaci, která bude stále plná novinek, které si jednoznačně zamilujete, což je ideální kombinace.

Ovládání samotné aplikace je nesmírně snadné a zvládne to rozhodně každý z Vás. Stačí si aplikaci stáhnout, vybrat si některou z tapet a jednoduše si ji uložit do svého iPhone. Následně je uložená přímo v galerii, takže její nastavení jako výchozí tapetu celého zařízení jde v nastavení udělat nesmírně snadno.

Na výběr je opravdu z velkého množství tapet, takže si rozhodně vybere každý z nás. Pokud máte rádi extravagantní, barevné a nebo minimalistické tapety, rozhodně se jedná o ideální aplikaci pro Vaše použití. Stačí vyzkoušet a uvidíte, co o jak dokonalou a snadno ovladatelnou aplikaci se jedná.

28.06.2016