29.03 - 1.04 zavřeno

iPhone je zařízení, které se skoro v každém případě prodá a to za velmi výhodné ceny. Pokud tedy nepotřebujete mít nové zařízení a spokojíte se s již používaným zařízením, které je třeba i bez záruky, tak rozhodně na internetu najdete nabídku, která bude dokonale splňovat všechny Vaše parametry a můžete ji využít. Nicméně i při takovémto prodeji raději chtějte vidět dané zařízení a vyzkoušejte si ho.

V nadpisu je zmíněno, že iPhone Leoše Mareše byl prodán za celkovou cenu 76.500Kč. Je nutno uvést, že se jednalo o stařičký iPhone 5, který Leoš používal pro nastartování jeho života na sociálních sítích. Tento iPhone se rozhodl prodat a to formou akce na portále Aukro.cz.

(obrazek)

Pokud by ho na portál vystavil jako neznámá osobnost, vydražil by se za cenu okolo 5-7t korun a to možná ještě s přimhouřenými oči. Ale jelikož Leoš Marek je známá osobnost, rozhodně se, že ze samotného prodeje udělá trošku show, ostatně jak je v jeho zvyku.

Prodal zařízení přes AukroBot, což je služba od společnosti Aukro.cz, kde se o Vaše zařízení  všichni postarají a prodají ho za Vás. Následně si vezmou drobnou provizi a zbytek Vám pošlou na účet. Jednoduché jako fakt a hlavně praktické, kde vy se o nic nemusíte starat a všechno udělají ostatní za Vás.

Leoš Mareš ještě před samotným prodejem prohlásil, že iPhone prodá a veškerý výdělek odešle na dobrou věc a nějakou organizaci, která si tyto peníze zaslouží. Na začátku nikdo nevěděl, na jak vysokou částku se aukce vyšplhá a myslíme si, že i samotný Leoš byl překvapený, když se dražený iPhone zastavil na hodnotě 76.500Kč, což je velmi příjemná cena.

Pochopitelně si telefon koupil zřejmě nějaký sběratel, který sbírá věci slavných osobností, nicméně na druhou stranu je to ideální jak se zviditelnit a hlavně jakým způsobem pomoci dobré věci a ještě okolo udělat náležitou show, jelikož se o tomto počinu psalo snad v každém bulvárním, ale i nebulvárním deníku.

21.08.2016