Dne 20.04 závřeno

Po přečtení nadpisu si většina z Vás bude klepat na čelo a říkat si – kdo by mi proboha platil za to, že chodím. Zkuste si přečíst tento článek až dokonce a pochopíte jeho podstatu a celkově všechny věci okolo. Jedná se o aplikaci, která Vám bude platit za to, že chodíte a vy budete příjemně překvapeni.

Rozhodně někoho z Vás napadne, že v tom bude nějaký háček a vy budete muset ujít stovky kilometrů, abyste měli nasbíraný kredit nebo body na nějakou drobnost v uvozovkách za pár korun. Nicméně toto není styl aplikace, kterou si ukážeme - jelikož přes samotnou aplikaci sbíráte jednotlivé body podle reálných kilometrů, které nachodíte. Za každých 1000 ušlých kroků, které se počítají přes aktivní GPS souřadnice dostanete jeden SweatCoin, což je měna, přes kterou můžete v samotné aplikaci nakupovat.

(obrazek)

Svoji velkou roli hraje také fakt, který Vám určuje kolik se Vám bude denně maximálně počítat kroků. Začátek je zhruba na 5000 krocích, které si později můžete libovolně navyšovat a přímo v aplikaci měnit. Po vhodném nastavení už jenom sbíráte potřebné SweatCoiny, které můžete následně měnit podle potřeby a chuti za zajímavé ceny, které si také ukážeme.

Rozhodně Vás také bude celkově zajímat, jak to celé funguje a co vlastně si za nasbírané kroky, které jsou přeměněné na měnu můžete vlastně vůbec zakoupit. Jedná se o poměrně hodně zajímavou věc, jelikož si můžete za nasbírané body koupit zdravé sušenky a další doplňky pro sportování.

Jedná se tedy o hodně ucelenou aplikaci, která je celkově zamřená na sportování a aktivní život. Díky tomu Vás nutí chodit a sportovat a díky ušlým krokům si následně můžete za odměnu koupit nějakou zdravou raw sušenku a další dobroty a věci, které jsou rozhodně hodně zajímavé.

Aplikace má příjemný design a pokud si ji budete chtít do svého iPhone stáhnout a požívat, musíte mít Apple UK ID, což je prakticky jediná podmínka, kterou musíte splňovat.

Jedná se o aplikaci: (odkaz)

02.06.2016