O tom, že společnost Apple je nejbohatší a největší společnost na světě jste zřejmě již věděli. Na druhou stranu se v tomto článku společně podíváme na další zajímavosti, o kterých se tolik nemluví  - sice jsou známé, nicméně ne tolik rozšířené. Jedná se hlavně o to, že Apple má v hotovosti více peněz, než celá USA, což je nesmírně velké množství peněz.

Jedna další zajímavost je ta, že si společnost Apple přijde každou sekundu na zisk převyšující 7 200 000 českých korun, což jsou pro nás, pro normální smrtelníky neuvěřitelná čísla, která znějí bláhově - nicméně se jedná o reálná a podložená čísla, která jsou hmatatelná a hlavně pravdivá. Neuvěřitelné, co říkáte?

Jestliže se do této problematiky společně ponoříme ještě více, zjistíme, že na stránce, kterou uvádíme pod tímto odkazem zjistíte kolik společnost Apple a další v uvozovkách konkurenční společnosti vydělávají peněz v reálném čase.

  • (odkaz)

Je až neuvěřitelné o jak velké obnosy peněz se jedná - nicméně na druhou stranu si vezměte, že ve většině zemí po celém světě je alespoň jeden App Store, který lidé rádi navštěvují a každý stát na světě má svůj online App Store, což je další neskutečné množství poboček.

Když k tomu připočítáme jak jsou produkty společnosti Apple oblíbené a kolik lidí je na světě reálně používá, není se popravdě skoro čemu divit, i když čísla a zisky jsou to neuvěřitelné.

(obrazek)

Apple je neuvěřitelně silná a obrovská společnost světového měřítka, takže se podle toho i její zisky tak chovají. Je to logické a až neuvěřitelné, co vše Steve Jobs prakticky z nuly a ze své garáže vybudoval a co se za roky ze společnosti Apple stalo.

A jaké budou její další kroky? To uvidíme a necháme se překvapit.

24.03.2016