dne 12.04 závřeno

Na tomto magazínu jsme si již několikrát ukazovali nejrůznější testy mobilního telefonu iPhone, kde jej lidé házejí ze střechy budov, zkoušejí jeho celkovou odolnost při různých pádech a to jak s krytem, tak i bez krytu.

V dnešním článku si společně můžeme ukázat, jestli je iPhone neprůstřelný. Jedná se o další z poměrně hodně šílených testů, které Vám přinášíme a ukazujeme, zda je možné aby byl iPhone 5 neprůstřelný.

Aby se nejednalo o jen tak jednoduchou recenzi a článek s videem, kdyby samotný aktér ve videu nenalepil na každý iPhone 60 tvrzených skel na displej. Jedná se o ojedinělou věc, kdy střílí z pistole na samotný iPhone, který má na displeji nalepených celkem neuvěřitelných 60 tvrzených skel.

Nebudeme dlouho zdržovat a podívejte se na samotné video i vy a udělejte si o tom svůj vlastní obrázek.

iPhone pochopitelně neprůstřelný není, což je zcela jisté i bez těchto testů – nejedná se o zařízení, které by bylo vyráběno z odolných materiálů, které vydrží ránu z pistole nebo pády z několika patrové budovy.

V každém případě se jedná o velmi zajímavé testy, které nám ukáží jak na tom samotné zařízení je s neprůstřelností i potom, co je na jeho displeji nalepeno neuvěřitelné množství tvrzených skel, které toho vydrží opravdu hodně.

Vydrží toho hodně, ale reálnou ránu z pistole bohužel ne, ikdyž by to bylo velmi zajímavé, kdyby tyto funkce ovládal – nicméně na neprůstřelný iPhone nebo i další zařízení si budeme muset ještě zřejmě nějaký čas počkat.

25.08.2016