Dne 27.04 zavřeno

V nedávné době byl představený nový MacBook s 12" retina displejem, vylepšením uvnitř a celkově s dokonalým a znatelným zlepšením a posunem kupředu. Dále byl také uveden v Rose Gold barvě, což je také poměrně hodně velká novinka, díky které se prodeje podle posledních aktualit poměrně hodně navyšují. Pojďme se společně podívat jakou cestou se zřejmě bude společnost Apple zabírat a jak celkově bude koncipovat svoje další přístroje, jelikož novinek bude rozhodně hodně.

(obrazek)

MacBook je velmi oblíbený notebook hlavně díky skvělému designu, promyšleným funkcím a snadnému ovládání pomocí OS X, což je ideální kombinace, kterou si můžete přát. Pokud MacBook vlastníte, rozhodně ho budete jenom a jenom chválit, díky čemuž si ho koupí i Vaši kamarádi, což je rozhodně dobrý počin. Nicméně na durhou stranu je potřeba se dívat do budoucna a lidé si žádají nové funkce, novinky celkově od společnosti Apple, které jsou vždy inovativní a moderní v každém svém detailu.

Co nový MacBook? Chystá se nějaké nové zařízení, nebo ne? Vše je zatím drženo pod pokličkou, vše je tajné a nikdo prakticky nic neví a jsou zde okolo nás jenom spekulace, které nejsou nijak podložené a nejedná se tedy o relevantní zdroje a informace celkem.

Novinek, které by mohly být zpracované je poměrně hodně a MacBook PRO s Retina displejem byl uvedený minulý rok, kde se jednalo pouze o několik málo vylepšení z předešlé verze z roku 2014. Je zde tedy poměrně hodně velký prostor pro novinky, reagování na trh a celkově na poptávku po skvělých produktech, což je záminka, kterou Apple musí zcela jistě pokrýt.

Ptáme se tedy Vás - co si myslíte o novém MacBooku, který se chystá? Nikdo o něm více informací bohužel neví a lidé zatím spekulují, přemýšlení a chtějí se dozvědět více. Nicméně Apple vše dokonale drží pod pokličkou, jak je u něj ostatně již dobře známo.

02.05.2016