Jestliže vlastníte iPhone 6 nebo jeho většího bráchu iPhone 6 Plus (pochopitelně i novější verze s dovětkem "S"), rozhodně jste měli někdy problém s baterií. Nemyslíme to tak, že by člověk musel baterii měnit nebo reklamovat, ale spíše s její výdrží. Baterka v iPhone je poměrně výkonná, nicméně pokud na něm denně surfujete nebo pracujete několik hodin, baterie razantně klesá.,

V takovém případě je nejlepší se obrátit ně nějakou externí baterii, co myslíte? Pochopitelně ano a pokud chcete tento problém vyřešit nejlépe jak jen budete moci, rozhodně doporučujeme  číst dále.

V dnešní době je externích baterií nespočet, nicméně jen málo jich je zabudovaných přímo v krytu, který si můžete dát na samotný iPhone. A pokud již takové existují, jsou ošklivé a nehezké na pohled, jelikož po nasazení iPhone obrovsky naroste a stává se z něj poměrně hodně tlusté zařízení.

Tento problém je však řešitelný a pokud jej budete chtít vyřešit stylově a elegantně, nejlepší možností je vyřešit ho právě pomocí videa a jeho obsahu, na které se rovnou můžete podívat.

Na videu jeden známý Americký YouTuber ukazuje stylový a moderní kryt, který obsahuje externí nabíječku pro iPhone a není tolik tlustý, jak si většina lidí může myslet a domnívat. V odkazu pod samotným videem se na externí baterii, která je zabudovaná v krytu můžete podívat a udělat si na ni svůj osobní obrázek a případně ji rovnou objednat na svoji adresu.

V každém případě jsou v uvozovkách problémy s baterií na iPhone vyřešit a to nejlepším způsobem, jaký si můžete jenom přát - iPhone je moderní a vzhledově dokonalé zařízení, které je škoda takto zkazit právě pomocí nějaké nevzhledné a tlusté externí baterii, která je zabudovaná právě v krytu, který snadno a rychle na samotný iPhone nasadíte.

23.07.2016