Znáte iMessage? Již několikrát jsme si zde o nich na našem magazínu psali a pokud máte iPhone, rozhodně je znát budete. Jedná se o klasické zprávy SMS, které kdžy odešlete z iPhone na iPhone a obě máte připojení k WiFi, nebo datovému tarifu, adresátovy přijde zpráva zcela zdarma.

Pokud na WiFi ne LTE druhý iPhone není - přijde mu zpráva jako klasická SMS zpráva, kterou si může otevřít a náležitě na ni reagovat. Nicméně pokud budete chtít zjistit čas odeslání iMessages zprávy, bohužel ho přímo na displeji nevidíte.

A zde přichází opět další poměrně hodně skrytá funkce společnosti Apple, kterou zatím nikde moc nepropagoval, nicméně je na světě již pěknou řadu let. Stačí posunout displej z pravé na levou stranu a přímo z pravé strany vám u otevřených iMessages zpráv vyjede jedna paletka, která obsahuje jak časy odeslaných, tak i přijatých iMessage zpráv.

(obrazek)

Jedná se sice o drobnosti, nicméně pro ty z Vás, kteří potřebují nutně zjistit v kolik daná zpráva odešla a v kolik Vám někdo odpověděl se jedná o poměrně hodně podstatnou věc, kterou si můžete díky našemu dokonale snadnému a rychlému návodu nechat zobrazit.


Apple to dělá poměrně hodně často a snaží se lidem podstrkávat dokonalé produkty a služby, které si osahají a nějakým způsobem otestují a vyzkouší jak se říká na vlastní kůži.

Zprávy iMessages jsou hodně oblíbené a jelikož je připojení k internetu nebo datový tarif rozšířený poměrně na většině zařízení a jelikož i na druhou stranu hodně lidí používá jako svůj telefon právě iPhone - jedná se o věc, která může ušetřit poměrně hodně času, ale také hodně peněz, což je rozhodně pro každého uživatele příjemná zpráva.

20.06.2016