Dne 26.04 otevřeno od 11.30

Jistě se Vám samotným někdy stalo to, že většinou na iPadu brouzdáte na internetu a po několika probrouzdaných odpoledních zjistíte, že máte otevřených třeba padesát, nebo devadesát záložek. Jasně, nic na tom není a člověk v tom má zřejmě svůj osobní systém, nicméně na druhou stranu co udělat, když je budete chtít všechny zavřít?

Máte otevřených klidně sto a více záložek a nyní budete muset jednu po druhé otevřít a znovu zavřít? Pokud máte ve svém iPhone nebo iPadu jailbreak, uděláte to poměrně snadno, nicméně pevně doufáme, že nic takového ve svém zařízení nemáte a plně podporujete podpory a funkce společnosti Apple.

(obrazek)

Nicméně na druhou stranu je zde krásně vidět, že přímo vývojáři iOS si pro svoji desátou verzi vzali inspiraci z jailbreaku, kde je právě funkce a možnost přímo v Safari na iPhone nebo iPadu zavřít pohodlně všechny záložky najednou, což je poměrně skvělá a hodně potřebná funkce.

V novém iOS 10 bude již tato funkce zakomponovaná v systému a přímém nastavení aplikace Safari, což je rozhodně skvělé zjištění, jelikož nebudete muset doslova a do písmene otrocky otevírat a manuálně zavírat všechny záložky po jedné, což je časově poměrně hodně náročné.

Na přiloženém videu se můžete podívat, jak rychle a efektivně to půjde - jak je u Apple zvykem, bude se jednat o bleskové a nesmírně snadné zacházení, což je ideální pro každého uživatele.

V iOS 10 jde tato funkce velice snadno přímo v Safari vyvolat, což je nesmírná výhoda pro další používání. Uvidíte sami, jak si tuto funkci dokonale zamilujete, což je přesně to, co potřebujeme a to zejména pro uživatele iPadu, kteří dlouhé hodiny na iPadu brouzdají a prohlížejí si nejrůznější webové stránky.

22.07.2016