Nedávno představila společnost Apple nové nylonové řemínky, které se dostaly konečně i na český trh a vy si je můžete pohodlně zakoupit pro Vaše Apple Watch. Jedná se o poměrně velkou a příjemnou novinku, která je za dostupné peníze, které rozhodně budete ochotni investovat právě do tohoto nylonového řemínku.

Nicméně na internetu se objevili nejrůznější návody a další věci, které dokonale a velice efektivně popisují, jakým způsobem si tento nylonový řemínek můžete udělat i vy sami doma. Jedná se o hodně zajímavou věc, kterou jednou vyzkoušíte a sami na vlastní kůži zjistíte, že se jedná o nesmírně jednoduchou a snadnou

V samotném návodu vidíte, že nylonový řemínek, nebo klidně i řemínek z jiného materiálu je pro Apple Watch vyrobit poměrně snadno, což je ideální pro domácí kutily, kteří chtějí mít například originální a hlavně moderní řemínky pro svoje hodinky. Stačí se podívat na zmíněné a výše uvedené video a zjistíte, že se jedná opravdu o nesmírně jednoduchý návod, který zvládne rozhodně každý z Vás.

Ceny originálních řemínků a náramků pro Apple Watch jsou poměrně hodně vysoké a pokud nechcete tyto finance utrácet za pouhý a jednoduchý řemínek - když tedy pomineme kvalitu provedení a celého zpracování, tak je ideální si vyrobit řemínek sám a pomocí vlastních sil a dostupných zdrojů.

(obrazek)

Zkusíte podle návodu postupovat a vytvořit si svůj řemínek pro Apple Watch? Pokud ano, klidně nám pošlete na Facebook jak se Vám vše podařilo a rozhodně se pochlubte svým výsledkem - budeme se moc těšit!

24.06.2016