O novince, která byla aplikována do aplikace Instagram v podobě Instagram Stories jsme Vám již psali – dnes se společně podíváme na další zajímavou novinku, kterou budete jistě milovat a zcela jistě ji přijmete za svou. Do Instagram Stories můžete publikovat fotky a příběhy, které se zobrazují kamarádům a známým. Nicméně jsou zde pouze a jenom 24 hodin.

Aplikace Instagram se tímto velmi přiblížila aplikaci Snapchat, nicméně konkurenční boje zde můžeme zcela vyloučit, jedná se o zdravou konkurenci, která je dobrá pro lepší výsledky, které se velmi brzo dostavují.

(obrazek)

Jestliže se Vám nějaká fotografie nebo video na Instagram Stories zalíbila, máte smůlu a bohužel si ji nemůžete nikterak stáhnout. V tom je právě ona podstata, díky které se jedná o unikátní projekt, který má za úkol zaujmout lidi okolo. Jediné co můžete pochopitelně udělat je vytvořit si snímek obrazovky, díky kterému budete mít alespoň něco.

Na druhou stranu - rozhodně jste si nemuseli myslet, že nikdo z vývojářských firem nevymyslí nějakou další aplikaci, díky které si budete moci samotné videa a obrázky pohodlně do svých zařízení nebo počítačů stahovat. Přesně to udělal vývojář Alec Garcia, který se rozhodl tento v uvozovkách problém vyřešit po svém.

Vytvořil speciální rozšíření pro prohlížeč Google Chrome, které nejenom, že umožnují otevírat Stories na Vašem počítači, ale také si můžete dané fotografie pochopitelně i pohodlně stáhnout.

Jediné co musíte udělat je si otevřít v Chromu na PC nebo na Macu (odkaz) a stáhnout si příslušné rozšíření, díky kterému budete moci přímo v prohlížeči navštěvovat Instagram Stories a fotografie pohodlně stahovat.

Jedná se o moderní novinku, kterou si zamilujete a Insatgram Stories si budete pohodlně a hlavně efektivně zobrazovat i na svém PC nebo Macu.

27.09.2016