Máte zájem si do svého iPhone stáhnout aplikaci z nějaké cizí země a nevíte bohužel jak na to? Díky tomuto návodu toho poměrně hodně rychle a efektivně docílíte. Pojďme se společně podívat na několik kroků, díky kterým docílíte toho, aby mohl uživatel stahovat aplikace z jiných zemí, než ve které aktuálně žijete.

(obrazek)

Jedná se o to, že si musíte založit nové Apple ID, které bude registrované již na danou zemi a hlavně s její platnou adresou - pojďme se na tento proces podívat a názorně si ho ukázat.

Krok 1:

V nastavení se na iPhone musíte pod svým Apple ID odhlásit a zkusit stáhnout nějakou aplikaci, aby se vám otevřelo nové okno s textem "Vytvořit nové Apple ID".

Krok 2:

Dále stačí vybrat zemi, ze které chcete danou aplikaci stahovat. Pokud chcete stahovat aplikaci, která je určena například pro britský trh, stačí jako zemi zvolit právě Velkou Británii. Nebo Japonsko? Prakticky můžete zvolit stát jaký chcete.

Krok 3:

Následně musíte potvrdit smluvní podmínky - rozhodně je skoro nikdo nebude číst, jelikož mají poměrně hodně obsahu.

Krok 4:

V dalším kroku stačí vyplnit základní informace a heslo si někde zapsat, jelikož lidé bohužel hesla pravidelně zapomínají a bylo by škoda o nový účet, který zakládáte ihned přijít.

Krok 5:

Tento krok je trošku složitější, jelikož nemůžete registraci vytvořit, jelikož nemáte platný důkaz o tom, že v dané zemi žijete. U platební metody musíte vybrat možnost None – jinak Vám účet vytvořit bohužel nepůjde.

Krok 6:

Dále stačí vyplnit svoje osobní informace – snadno jde použít nějaký generátor na internetu, který Vám automaticky přidělí nějaké jméno a hlavně platnou adresu pro daný stát a také i telefonní číslo, které při registraci potřebujete. Můžete zkusit vyhledat generátor, který Vám bude nejvíce vyhovovat.

Krok 7:

Následně pokud dokončíte registraci potvrdíte e-mail a mžete stahovat aplikace z dané země. Jedná se o poměrně snadný a hlavně rychlý návod, který Vám dokonale pomůže.

06.06.2016