29.03 - 1.04 zavřeno

Hodinky Apple Watch zřejmě není potřeba zdlouhavě představovat. Jedná se o pokrokové a chytré hodinky, které jsou spárované s iPhonem a všechny data do něj odesílají po lepší konzumaci obsahu na větším displeji, což je rozhodně logický krok.

V dnešním článku se společně podíváme na to, jak si vlastně takové hodinky jako jsou Apple Watch můžeme spárovat se svým iPhone.

Pokud chcete ušetřit čas čtením, můžete si prohlédnout následující video, kde je vše dokonale detailně popsané, což je ideální.

Zde je návod textový, který bude pro někoho lepší variantou.

  1. Jako první je potřeba hodinky Apple Watch zapnout stisknutím a podržením bočního tlačítka, než se objeví logo společnosti Apple.
  2. Následně zvolíte požadovaný jazyk.
  3. Podle displeje na Apple Watch je potřeba spárovat hodinky s iPhone. Stačí spustit aplikaci Apple Watch na Vašem iPhone.
  4. Dalším krokem je zapnutí aplikace Apple Watch v telefonu, které vyvoláte kliknutím na "Start Pairing".
  5. Nyní máte na výběr ze dvou možností jak hodinky spárovat. Pomocí fotoaparátu nebo ručně. Pokud si vyberete první možnost, je potřeba hodinky nasnímat do vyznačeného pole na iPhone.
  6. Dále začíná samotné nastavování hodinek Apple Watch. Nejdříve je potřeba nastavit na jaké ruce budete hodinky nosit. Následně je potřeba souhlasit s podmínkami.
  7. V dalším kroce je nutníé zadat heslo k Apple ID a potvrdit ho. Potom Vás iPhone seznámí s lokačními možnostmi - stačí odkliknout OK.
  8. Následně si můžete na Apple Watch vytvořit heslo, nicméně je to možná zbytečný krok, jelikož budete mít hodinky neustále na ruce.
  9. Jako poslední krok je nainstalování všechn aplikací, které jsou na iPhone, ale jen za předpokladu, že mají verzi i právě pro Apple Watch.

Jak vidíte, návod je snadný a zvládne ho rozhodně jak začátečník, tak i pokročilejší uživatel. Vše je dokonale intuitivní.

22.04.2016