29.03 - 1.04 zavřeno

Aplikace od Facebooku Messenger poslední dobou opravdu boduje. Po poslední aktualizaci, kdy jste si s kamarádem mohli zahrát díky aplikaci partičku šachů přichází aplikace Messenger s další novinkou, kterou si v dnešním článku ukážeme a přestavíme. Také Vám přijde, že každá aktualizace této aplikace v sobě skrývá nějakou skrytou novinku, která je naprosto dokonalá?

V poslední aktualizaci si můžete zahrát basketbal. Ano, čtete správně, basketball. Stačí v aplikaci na svém iPhone poslat kamarádovi ikonu basketbalového míče. Ano, to je všechno, co pro hraní basketballu na svém iPhone pomocí aplikace Messenger od Facebooku musíte udělat.

(obrazek)

Kamarád klikne na přijatou ikonu, díky které se mu otevře poměrně jednoduché okno, kde je basketbalový míč a koš. Nic víc, nic míň. Nicméně na druhou stranu to stačí a všechno co potřebujeme máme k dispozici. Díky této hře se můžete ve volné chvíli dokonale odreagovat a ještě k tomu si zasoutěžit, což je ideální kombinace, kterou si můžete dopřát.

Prvních deset košů je hračka hodit, nicméně nad deset hozených košů se začne celá deska pohybovat a vy musíte vše propočítávat a již v tuto chvíli to chce větší koncentraci, jelikož se jedná o složitější hru. S Vašim kamarádem můžete tímto způsobem soutěžit a překonávat různé rekordy, díky kterým se poměrně hodně pobavíte, nasmějete a také na dlouhou dobu zabavíte, jelikož každý z Vás bude chtít být pochopitelně vítězem!

Aplikace Messenger v sobě tedy skrývá již dvě dokonalé hry, které si každý z nás může na displeji svého iPhone zahrát. Také se již těšíte na další aktualizaci, kdy je možné, že se objeví právě další novinka, kterou si ihned zamilujete. Myslíte, že se bude jednat o fotbal, nebo třeba něco jiného?

Necháme se společně překvapit a budeme netrpělivě čekat, jak se celá situace vyvine a co nová aktualizace přinese nového.

03.04.2016