Jestliže vlastníte iPhone nebo třeba i iPad, rozhodně jste se někdy setkali s problémem, kdy potřebujete rychle najít aplikaci, kterou tak často nepoužíváte. Tento problém nastává dnes a denně - chcete poměrně jednoduchý návod jakým způsobem mít dokonalý přehled ve vašich aplikacích?

 

Ve svém zařízení se nám za nějakou dobu používání nastřádají aplikace, které například ani nevíme k čemu přesně jsou, nicméně jsou ve slevě, nebo ještě lépe jsou úplně zdarma, takže si je člověk stáhne, někde umístí a třeba další dva měsíce nepoužívání. Hodně zajímavé je to, že si člověk pamatuje barvu ikony a celé její grafické zpracování - díky tomu si můžeme pohodlně uspořádat ikony podle jejich barevného zpracování a vytvořit něco podobného, jako je v viděné na přiloženém screenshotu.

(obrazek)

Sám člověk si pamatuje barvu a styl zpracování ikony aplikace, takže podle toho se můžeme orientovat i při samotném hledání aplikace ve vašem iPhone. Jedná se zřejmě o nejpohodlnější a nejpříjemnější cestu, jak si udělat rychlý a dokonalý pořádek v aplikacích, které na svém iPhone nebo iPadu máte.

Nicméně na druhou stranu takto uspořádané aplikace na někoho jiného působí chaoticky a třeba nejpoužívanější aplikace jako je Facebook, Messenger nebo třeba Zprávy a Safari je každá úplně někde jinde, na jiné stránce, což není moc příjemné a hlavně rychlé na samotné vyhledávání.

Každý by si měl ve svém zařízení udělat pořádek v ikonách a aplikacích přesně podle sebe, protože jen on samotný má dokonalý přehled o všech aplikacích, které skrývá jeho iPhone. Každý si v tom udělá nějaký systém, který je mu nejbližší a nejvíce mu vyhovuje.

06.03.2016