Okolo originálních a neoriginálních kabelů pro iPhone 5 a novější zařízení toho bylo na internetu již poměrně mnoho a my rovnou přinášíme verzi, která má všechno v jednom článku a hlavně si zde ukážeme jak dokonale od sebe poznat originální a neoriginální kabel pro nabíjení iPhone.

Každopádně je daleko lepší si nějaké peníze připlatit a koupit si originální kabel pro nabíjení iPhone, než koupit nějakou levnou kopii, který bude pochopitelně stát zlomek toho, co neoriginální verze, nicméně díky právě neoriginálním nabíječkám můžete přijít klidně v tom nejhorším případě o svůj telefon.

(obrazek)

Lighting kabel neodlučitelně patří k iPhone nebo i iPadu. Bohužel i originální kabely se postupem času opotřebují a přestanou plnit svoji jedinou a podmíněnou funkci - nabíjet. V této fázi si většina z Vás bude pokládat právě tu stejnou otázku, zda si za několik stokorun koupit novou nabíječku a nový lighting kabel, nebo využít daleko levnější verzi, která je neoriginální a stojí pouze několik málo centů. Tyto levné kabely s sebou nesou poměrně hodně velké riziko, které si musíte uvědomit.

Rozhodně se nedoporučuje nabíjet svůj iPhone v hodnotě skoro 20 000 českých korun neoriginální nabíječkou za 15 korun, která sice nabíjí, nicméně nikdy nevíte co se může stát a podle toho je potřeba se také zachovat.

Na níže uvedených obrázcích se můžete přehledně podívat, jak snadno a rychle poznáte správný a originální kabel, který Vašemu iPhone nikdy neublíží a nikterak ho nepoškodí.  Platí to, že na každé krabičce by měla být uvedena samolepka "Made for iPhone", aby každý kupující ihned a okamžitě poznal, že právě tento kabel je originální a nikterak Váš iPhone ani jiné zařízení nepoškodí.

Na tyto věci si dejte prosím velký pozor, jelikož následky mohou být opravdu nemilé a rozhodně nikdo z Vás nechcete díky pár ušetřeným stokorunám přijít o svůj iPhone, což je orzhodně nemilé.

18.05.2016