Jak hrát automaty zdarma v telefonu iPhone?

V dnešní době si můžete zahrát oblíbené hrací automaty zdarma kdykoli a kdekoli. Je to dáno tím, že s nástupem chytrých telefonů a mobilní telefonu se zájem uživatelů přesunul právě na displeje telefonů.

Mezi chytrými telefony vyniká ten s jablíčkem ve znaku, známý iPhone. IPhone a jeho operační systémem iOS není jediným. Kromě něj jsou nejvíce rozšířeny telefony se systémem Android.

Jak se hrají hrací automaty v telefonu iPhone?

(odkaz) museli projít určitými změnami, aby mohli být hrány na telefonu. Dříve se hrálo jen na počítačích. Displeje jsou menší, a proto se tomu hry musely přizpůsobit. Například tlačítko Zatočit se přesunulo napravo, částečně přesahuje válce a je vidět jen před spuštění hry. Dále samotné válce jsou menší. Okolo nich se už pak nic nenachází.

Co však nechybí je zážitek ze hry a hlavně skutečné výhry. Přesto pokud si chcete hrát automaty zdarma, jen tak pro radost, i v telefonu máte tuto možnost. Stačí si najít danou hru, kliknout na její obrázek a hra se vám spustí. Od provozovatelů těchto her dostanete do začátku virtuální kredity, za které si budete točit.

Kromě hraní v internetových prohlížečích na mobilu se dají stejné hry pustit i přes mobilní aplikace. Proto provozovatelé automatů online vyvíjí aplikace pro iPhone. Ty si stačí jen stáhnout, nainstalovat a pustit se do hry.

Automaty online se postupně staly mobilními automaty. Na všech však fungují stejná pravidla. Můžete si je zahrát zdarma. Pak o skutečné výhry budete potřebovat vlastní hráčský účet a vklad peněz.

Dobrou zprávou je, že hry s jackpoty platí jak pro automaty online, tak mobilní. Proto stačí pustit některou z her na iPhone a věřit v trefení milionového jackpotu.

(odkaz)

12.09.2016