Ohledně nového iPhone 7 a bezdrátových sluchátek jsme si již několikrát psali a podle dalších skutečností se bude opravdu jednat o bezdrátové sluchátka, která budou k novému iPhonu dodávaná. V dnešním článku se společně podíváme na detaily, které jsou zatím k dispozici - nicméně je nutné zmínit, že se jedná zatím o nepodložené informace a vše je jak se říká ještě ve hvězdách, nicméně okolnosti k tomu hodně nasvědčují.

Apple si nedávno nechal patentovat bezdrátová sluchátka, která se budou nabíjet pomocí magnetického konektoru, což je další poměrně hodně převratná novinka, na kterou se zřejmě můžeme těšit. Tyto sluchátka se budou nabíjet pomocí magnetického konektoru a patent můžete již nyní naleznout pod číslem US 9277309.

(obrazek)

Bezdrátová sluchátka jsou rozhodně moderní záležitost, která bude pro iPhone hodně používaná funkce, která zde ještě nebyla. Díky tomu si člověk musí uvědomit, že všechny okolní produkty se zjednodušují, stávají se čím dál tím více přehledné a celkově se jedná o to, že iPhone bude opět daleko více použitelné zařízení, které můžete používat.

Dále je vhodné zmínit, že bezdrátový přenos dat by byl umožněn právě pomocí funkce Bluetooth, díky které si uživatelé přehrají do svých bezdrátových sluchátek svoji oblíbenou muziku a celkově videa a audio. Jedná se o poměrně hodně velký pokrok, který jak se říká - nikdy nezastavíte.

Ve svém druhém režimu by se již sluchátka nabíjeli pomocí tradičního kabelu a design samotných sluchátek hodně vychází ze známých a hodně oblíbených sluchátek EarPods, které známe již nějakou dobu. Pro tuto technologii je nejdůležitější zajistit právě mechanismus pro nabíjení pomocí magnetů, což by zřejmě pro Apple neměl být takový zásadní problém.

Dále je také možné, že tento patent Apple nakonec nevyužije a vydá se cestou zcela jinou a odlišnou, než ukazují nejrůznější patenty a další záležitosti.

19.05.2016