Dne 26.04 otevřeno od 11.30

O spekulacích ohledně Apple sluchátek a o tom, zda budou klasicky drátová a na připojení do konektoru 3,5 mm jacku, nebo zda budou bezdrátová jsme se bavili již několikrát. Vedlo se okolo této situace poměrně hodně spekulací a nejrůznějších dohadů, jelikož si všichni myslí, že bezdrátová sluchátka jsou na spadnutí a budou součástí iPhone 7, který bude snad představený na podzim tohoto roku - uvidíme a necháme se překvapit.

Ohledně spekulací o bezdrátových sluchátkách jsme se zde již několikrát bavili a jedná se poměrně o hodně zajímavou věc, jelikož jsou všude na internetu názory různého druhu – jedni chtějí klasicky drátová sluchátka a druzí jsou pro to, aby byly sluchátka moderní a tudíž také logicky bezdrátová a spojená přes bluetooth.

(obrazek)

Bezdrátová sluchátka jsou daleko praktičtější a pokud se u iPhone 7 objeví právě bluetooth sluchátka, bude to rozhodně dobrá věc, nicméně na druhou stranu hodně lidí má iPhone i jako primární přehrávač muziky na delší cesty a rozhodně by nerad přišel o svoje drahá sluchátka, která si právě pro kvalitní poslech hudby pořizoval a kupoval.

Jak se říká - každé pro má své proti, takže pokud i vy máte nějaké kvalitní sluchátka, které připojujete do iPhone právě přes 3,5 mm jack, o kterém se nyní vede spousty spekulací, rozhodně budete rádi, pokud si i u iPhone 7 budete moci poslechnout kvalitní muziku na skvělých sluchátkách díky tomuto propojení.

Abychom se vrátili k tématu - názory jsou hodně rozporuplné a každý si myslí něco jiného. Jelikož ještě stále nejsou uvedeny oficiální informace a bližší specifikace samotného zařízení iPhone 7, nezbývá nic jiného, než zatím jenom a pouze doufat, že iPhone 7 bude právě 3,5 mm jack obsahovat.

Vše je tedy ve hvězdách a podle posledních domněnek, které nejsou pochopitelně nikterak podložené by iPhone 7 měl mít konektor pro 3,5 mm jack, což by bylo podle názoru vše daleko lepší a logičtější.

29.06.2016