S blížícím se oficiálním představením iPhonu 7 se začínáme dozvídat další a další informace ohledně jeho výbavy a hardwaru. Představení nejnovějšího iPhonu nás čeká již za dva dny (7. září) v San Franciscu.

(obrazek)

Jednou z novinek, kterou odborníci na Apple u nového iPhonu očekávají je voděodolnost nebo nový True Tone color displej. Z jiných zdrojů se k nám donesla informace, že iPhone 7 by měl konkrétně disponovat certifikací IPX7, která se vztahuje právě na odolnost vůči vodě. Očekáváme také velký výpočetní výkon, který by měl zajišťovat Apple A10 SoC s pracovní frekvencí 2,4 GHz.

Displeje nového iPhonu by měly zůstat velikostně stejné (4,7 a 5,5 palců), ale nová bude jejich technologie, která nese označení True Tone color. Tu jsme mohli vidět již u nejnovějšího iPadu Pro. Dále prosakují informace, že větší z modelů bude disponovat systémem dual-camera, který bude sestaven z 12 MPx senzorů. Výhodou tohoto fotoaparátu bude možnost optického zoomu.

K dispozici budou dvě nová barevná provedení. Bude se jednat o odstíny černé. Co se týče paměťové výbavy, tak se zdá, že větší model bude vybaven 3 GB operační paměti a až 256 GB vnitřní paměti. Jestli jsou tyto spekulace a domněnky pravdivé se dozvíme již za dva dny, do té doby můžeme pouze přemýšlet, co nového si pro nás Apple připravil.

05.09.2016