Dne 27.04 zavřeno

Ohledně iPhone 7 a kauze bezdrátových sluchátek nebo nakonec drátových sluchátek jsme vedli již několik debat, které jsou poměrně různorodé. Jako první informace zde byla ta, že iPhone 7, tedy nový iPhone, který bude snad představen ještě v letošním roce a všichni v to pevně doufáme, bude mít bezdrátová sluchátka a všechno okolnosti tomu jednoznačně nasvědčovali.

Nicméně na druhou stranu podle posledních zpráv a uniklých informací si hodně lidí myslí a domnívá se, že sluchátka u iPhone 7 budou ještě klasické a drátové. Nicméně by měly být alespoň takové, že nebudou mít koncovku jako 3,5 mm jack, ale nicméně jako jako lightning nabíjení pro iPhone 5 a všechny novější zařízení.

Na tuto informace se opět snesly stovky a stovky debat, jelikož je trošku nepraktické, že pokud budete mít iPhone připojený na sluchátkách, které budou tedy podle všeho obsahovat port pro nabíjení, bude tedy moci uživatel dělat pouze a jenom jednu věc? Buď poslouchat nebo nabíjet?

Tato informace se nám zdá prozatím jako hodně zcestná, jelikož společnost Apple si hodně potrpí na uživatelské přívětivost a hodně na ni u svých produktů dbá a dodržuje ji – proto je trošku k pozastavení, že by měl být iPhone 7 s takovými sluchátky.

(obrazek)

Pochopitelně se jako u všech těchto článků nikdy dopředu jistě neví, co všechno bude potřeba udělat a co všechno hlavně Apple udělá a jaké budou jeho produkty. Člověk si tedy musí počkat buď na samotnou společnost co ještě před oficiálním uvedením iPhone předvede a přinese, nebo až na úplně oficiální představení, které jak všichni doufáme bude ještě v letošním roce.

Oficiální informace o sluchátcích zatím bohužel nejsou, takže uvidíme, co si na nás společnost Apple nakonec vymyslí a jaká bude ta pravá realita, která bude představena.

13.07.2016