Dne 26.04 otevřeno od 11.30

Instagram testuje jednodušší způsob, jak přepínat mezi více účty, aniž by jste se museli odhlásit a znovu přihlásit.

(obrazek)

Pro uživatele Instagramu s více než jedním účtem, život bude mnohem jednodušší.
Instagram potvrdil, že testuje funkci umožňující přepínaní mezi více účty na svém iOS.
Uživatele Instagramu si poprvé všimli této funkce  přepínaní mezi účty, ve čtvrtek. Již v listopadu, Instagram testoval tuto funkci pro uživatele Android, ale společnost neodhalila, kdy bude přepínaní mezi účty oficiálně dostupné pro všechny uživatele.(obrazek)

Uživatele Instagramu, kteří mají tuto novou funkci povolenou, najdou volbu "Přidát Účet" nebo anglicky "Add Account" v nastavení aplikace. Jakmile přidáte druhý účet, budete moci rychle přepínat mezi účty z nové nabídky v horní části stránky vašeho profilu. Kdykoliv dostanete oznámení / notifikaci, budete mít možnost si jí zobrazit z jakéhokoliv účtu.

Teď, není možné uložit více než jeden účet. Chcete-li přepínat mezi účty, musíte se odhlásit z běžného účtu a znovu se přihlásit v rámci různých přihlašovacích údajích. Zdá se, že Instagram opravdu chtěl, aby lidé udržovali pouze jednu Instagram identitu, ale jako photo-sharing aplikace stala více převládající. Lidé, kteří jíž měli osobní Instagram účet, chtěli začít nový pro své malé firmy, nebo dostali za úkol, udržovat Instagram profil pro společnosti nebo značky.

08.02.2016