Stejně jako v nedávné době, kdy aplikace Instagram povolila přihlašování v jedné aplikaci k několika účtům a jejich rychlému přepínání, tak i aplikace pro komunikaci na Facebook chatu – Messenger nabídce nově stejnou možnost. Jedná se o to, že například na zmiňovaném Instragramu jeden člověk spravuje více účtů. Má například svůj osobní, pak jeden firemní a pokud pracuje v nějaké marketingové agentuře, která se zabývá i Instragramem a propagací přes sociální sítě, je dost možné, že má ve svém listu i nějaké klientské účty. Je to ideální pro bleskové přepínání, což je ta nejlepší možnost.

(obrazek)

Právě tímto směrem se chce zaobírat i gigantická společnost Facebook, kterou rozhodně není třeba představovat. Chce u své přidružené aplikace s názvem Messenger, která slouží pro komunikaci a posílání zpráv a obrázků přidat funkci, která by umožňovala přihlašování na více účtů, což je opět zcela logický a požadovaný krok i od samotných uživatelů.

Sám Facebook se již přiznal, že tuto možnost testuje a zkouší její různé mutace, možnosti a jak jistě sami dobře víte, Facebook nepřijde s nějakým nedotaženým produktem, o které by si nebyl stoprocentně jistý, že by nebyl funkční a náležitě otestovaný.

Opět je to ta stejná věc, kdy člověk komunikuje jak se svými osobními kamarády a přáteli a také na poli pracovním, kdy komunikuje s firemními zákazníky, odpovídá na jejich potřeby a přání. Jedná se o zcela logický krok, jelikož komunikace je v dnešní době základ úspěchu a rychlá komunikace je to nejlepší, co si pro svoje podnikání na internetu můžete přát.

Takže pokud Vám přijde na mobilní telefon notifikace, ihned můžete odepsat nějakému zákazníkovi a odpovědět na jeho dotaz, což je to nejlepší, co si můžete přát, jelikož dostane rychlou odpověď a díky tomu má například ve Váš obchod nebo ve vaše služby dobrý dojem, což je v dnešní době to nejdůležitější. Jak se vryjete zákazníkovi při první komunikaci do paměti, tak Vás bude doporučovat dále a dále, což je zcela logické.

 

21.03.2016