Vstávání není rozhodně žádná příjemná věc, nicméně díky různým aplikacím si vstávání alespoň o malý kousek můžete zlepšit. Spánek je super věc, kterou snad každý z nás miluje, nicméně když Vám ráno zazvoní ten otravný budík a vy musíte vstát z krásně vyhřáté postele a začít něco dělat - snídaně, práce, schůzky a další věc, nikomu se rozhodně nechce.

Hodně záleží na tom, jaký si zvolíte budík, tedy spíše jakou si zvolíte melodii budíku. Většina lidí sází na klasické tiché a nízké tóny, které jsou hned po probuzení asi to nejlepší, co si můžete přát, jelikož nejsou tóny tolik pronikavé. Jestliže používáte iPhone a využíváte i Apple Music, rozhodně doporučujeme přečíst tento článek, kde se podíváme jak právě hudbu z Apple Music použít jako budík pro příjemnější ranní vstávání.

Stačí mít tedy iPhone s iOS9 a aktivované Apple Music - dále stačí postupovat po následujích krocích.

Krok číslo 1: Jděte do Apple Music na iPhone a vyberte si písničku, kterou chcete použít jako budík.

Krok číslo 2: Vybranou písničku označte a díky třem tečkám v menu v pravo stačí přidat položku "Přidat do mojí hudby".

Krok číslo 3: Otevřete si budík a v nastavení jeho specifikací a popisků stačí zadat možnost Zvuk a Vybrat Song, kde si stačí dohledat zvolenou písničku, kterou si nastavíte jako vyzvánění pro budík.

Nechejte se probouzet pomocí Vaší oblíbené muziky a příjemných tónů, které Vás ráno dobře naladí a díky tomu jste pozitivně naladěni na celý den, nebo alespoň jste naladěni na příjemnější vstávání.

Za celý tým (odkaz) Vám přejeme krásné a hlavně příjemnější vstávání!

25.03.2016