O tom, že dokonalá a moderní hra pro iPhone a i ostatní telefony s názvem Pokémon GO poslední měsíce doslova a do písmene převrací celý svět na ruby, rozhodně není pochyb. Jedná se o moderní a dokonalou hru, která má přesně to všechno, co je potřebné k tomu, aby lidi samotná hra zaujala a denně ji několik hodin hráli.

Aplikace Pokémon GO a celé vývojářské studio poslední měsíce inkasuje poměrně výrazné zisky, které se pravděpodobně rozhodně investovat do dalšího rozvoje a to hned do nové hry. Vzala si to nejlepší a poučila se z hry Pokémon GO a nyní by měla na trh přijít s hrou s názvem Harry Potter GO.

(obrazek)

Jak jistě tušíte, bude se jednat o hru na náměty z filmu a světa okolo Harryho Pottera. Jedná se o další poměrně hodně oblíbený fenomén, ke kterému vzhlíží snad celý svět a všichni ho znají.

To právě upoutalo samotné vývojáře a rozhodli se udělat hru, ve které budete chodit po světě jako Harry Potter a díky tomu získávat jeho zkušenosti, zlepšovat se a celkově zdokonalovat svoje čarodějnické umění. Aplikace Harry Potter GO by měla přijít snad velmi vrzy na svět, což je dokonalé a sami uvidíte, jak tato převratná hra opět pobouří doslova celý svět.

Pokémon GO trhala rekordy a pokud bude hra o Harry Potterovi udělaná stejně dobře, což rozhodně bude a udělaná bude ještě o něco lépe, tak se můžete těšit na dokonalý herní zážitek, který si rozhodně nikdo z nás opět nenechá utéci a bude se snažit být alespoň na chvilku ve světě Harryho Pottera a celkově se vžít do jeho role.

To budeme moci velice snadno a to díky skvělé aplikaci Harry Potter GO, která spatří světlo světa snad za krátkou dobu a vy jako uživatelé se již nyní můžete těšit.

04.09.2016