Dne 20.04 závřeno

Díky iPhone 6 a ještě lépe iPhone 6 Plus a jeho obrovském displeji jde v dnešní době udělat kus práce i na mobilních zařízeních. To je pravda, kterou může zcela jistě potvrdit každý z nás, kdo pracuje v nějaké agentuře a e-mail je jeho denní náplní.

Google konečně vypustil do světa aplikaci pro iOS, kterou budete většina znát – jedná se o aplikaci na reklamní služby s názvem AdWords, která je k dispozici na App Store a to pochopitelně jak to již bývá zvykem – zcela zdarma.

(obrazek)

Aplikace AdWords je optimalizována jak pro iPhone, tak i pro iPad, kde bude spravování reklamy jedna báseň. Uživatelé aplikace AdWords mají možnost zobrazení jejich online kampaní, které mohou pochopitelně nastavovat a přizpůsobovat podle aktuálních potřeb. Vše je samozřejmě propojeno s Vašim Google účtem. K dispozici je i přehled rozpočtu a celkově o aktuálních aktualizací informací o kampaních v reálném čase, což je nesmírná výhoda.

Jedná se o velice oblíbenou aplikaci jak pro drobnější živnostníky, kteří používají systém AdWords od společnosti Google ke svoji propagaci, ale také i pro velké agentury, kde je reklama a online reklama jejich denním chlebem a nově díky aplikaci pro iPhone a iPad mohou spravovat reklamy jejich klientů pohodlně i na cestách a to zcela přehledně.

Jak je to zvykem u aplikací společnosti Google, vše je dokonale přehledné, minimalistické, dokonale čisté a hlavně nesmírně funkční, což vede k velké produktivitě, což řada z Vám rozhodně ocení. Aplikace AdWords se během několika málo hodin dostala do TOP deseti aplikací, které jsou zdarma a jsou nejčastěji stahované. Jedná se o velký úspěch a je vidět, že zde Google neudělal chybu s uvedením této aplikace.

15.02.2016